söndag 19 juli 2009

Party med le clique och mys med Anni

I fredags blev det lite party här hemma hos oss. Några av Annis vänner kom på besök, närmare bestämt en del av le clique. Det blev lite vin, skratt, singstar och lite annat. Sen blev det även utgång på Platå och Platens. Det var en himla rolig kväll! Tänkte bjuda på ett litet singstarklipp här.. Emma, Anni och Linda rockar loss lite innan låten börjar. Märk hur snabbt de kopplar på det seriösa igen när låttexten börjar rulla... :)

Igår var det ju först meningen att vi skulle åka upp till Uppsala igen, men det blev inte så. Vi var hemma istället. Annis syster flyttade denna helg till en annan stad, så hon plus deras föräldrar var iväg så ja och Anni sov ute på landet. Det blir Uppsala onsdagkväll istället. Igårkväll var vi dock inne i Lkpg. Först gick vi och åt sushi och sen gick vi på bio, såg Transformers. Den första filmen var betydligt bättre. Denna var lite väl amerikansk och det verkade som att de ville impa hela filmen igenom hur bra de är på specialeffekter. Över lag tyckte jag ändå den var rätt bra, men lite för lång kanske. Det var iallafall väldigt mysigt att gå ut på stan med min tjeja. :)

Idag regnade det rejält ute när vi vaknade, så dagen har mest spenderats inomhus med lite Wii. Körde även igår innan vi åkte in till stan på kvällen. Boxen har satt sina spår i armarna... :)

Nu ska vi snart iväg och handla lite och se till att laga lite god mat inför kvällen.. mums!

2 kommentarer:

Ankan sa...

HAHAHA!!!!

amanda sa...

min gud, vilka underbara vänner man har vunnit i livets lotteri. man kan ju vara överlycklig för mindre.