tisdag 28 juli 2009

Färgen är inköpt!

Ja, då var färgen köpt till vår lägenhet. Ska verkligen bli spännande att se hur hallen blir. Tror dock det kommer bli sååå snyggt! Vi har även handlat några rullar tapet till sovrummet, till fondväggen. Kommer blir kanon till nya sängen! Vardagsrummet har vi inte bestämt helt och hållet än, men det lutar lite åt en tapet i allafall.

Vi var på Soffgruppen idag också och kollade. Hittade två stycken superfina soffor! En var en hörnsoffa men som även hade divan och den andra var en stooooor tresitssoffa med stoooor divan. Båda var i mörkt grå/svart tyg. För mig lutar det nog lite åt den sistnämnda, men vi får se vad vi köper för soffa i framtiden. Anni fick sin soffa såld idag annars. Trodde aldrig hon skulle få så mycket som hon fick för den, men det finns visst fortfarande lättlurade människor på blocket. Perfekt! Ha ha!

Idag har jag även varit och hälsat på kusin Ida. Det var dags för den årliga träffen tyckte vi! Trots att vi bara bor några mil ifrån varandra ses vi bara 1-2 ggr om året typ. Konstigt. Hur ska det då bli när jag flyttar till Uppsala? Det var iallafall mycket trevligt. Kul att sitta och snacka lite skit. Supergod efterrätt fick jag också! :)

Inga kommentarer: