måndag 7 september 2009

Helgen som var...

Ja, största nyheten är ju att vi fann lilla Oscar och att hon förhoppningsvis kommer till oss senare i denna vecka. Lördagen annars var vi även en sväng i Gränby centrum, typ Linköpings IKANO-huset. Vi var bara där en liten sväng och kollade. Sen åkte vi hemåt och Anni åkte ut till stallet. När hon kom hem bar det av ner på stan för att gå på bio. Vi såg Inglorious Bastards. Så himla bra!! Om du inte redan sett den, se den!! Den kan jag verkligen varmt rekomendera! Folket i biosalongen applåderade till och med när filmen var slut. Hur ofta händer det??

Igår tog vi det bara lugnt på förmiddagen. Var hemma och njöt av att bara ta det lugnt och ha det bra. Sen åkte vi ner en sväng på stan och tittade lite och gick även och fikade en sväng. Väldigt mysigt! Anni åkte ut till stallet sen och red och jag var hemma och läste lite i mina skolpapper och böcker. Vetenskapsmetodik står på schemat just nu. Inte så himla kul, men det är bara en vecka. Examinationsseminariet är på fredag och nästa vecka sätter anatomin igång!

Imorgon kommer de äntligen och tapetserar om här. Sovrummet ska få sig en uppfräschning imorgon och på onsdag är det pluggrummets tur, sen kan vi äntligen få ordning på allt och ställa allt på sin rätta plats! Bara surt att de kommer kl 07 på morgonen båda dagarna, då jag har sovmorgon. Men, men.. vill man ha fint här hemma så får man offra en sovmorgon eller två.. :)

1 kommentar:

Lena sa...

Gött att få omtapetserat! Det fick vi med förra helgen, eller ja vi fick göra det själva...