måndag 19 oktober 2009

Uppdatering..

Dags för en liten uppdatering kanske? Inte skrivit så mycket de sista dagarna. Helgen var mycket trevlig som vanligt. Lena var på besök här i lördags också och hade med sig fika till de fattiga studenterna. Mycket trevligt! Det var länge sen vi sågs!

Annars har vi tagit det ganska lugnt. Köpt växter till fönstret i vardagsrummet, varit i stallet, färgat håret på Anni, druckit lite vin, tittat på film... pluggat, lite iallafall... I söndags blev det en låååång förmiddag i sängen också. Vädret var ju inte det roligast direkt, så jag gav Anni frukost på sängen och sen låg vi där och kollade på några avsnitt av Mia & Klara. Very nice!

I lördags skulle även ett par från katthemmet komma och hälsa på, för att kolla hur Oscar har det och att vi skulle få adoptera honom. Vi satt här och väntade och väntade... sen ringde vi och kollade var det var och då hade de blivit kvar på katthemmet. Kan man iallafall inte ringa och säga att de är sena? Lite dåligt tycker jag, men de ska komma en annan dag istället.

Idag har jag varit i skolan nu på eftermiddagen. Om nån timme eller så kommer en och kollar på Silvia också. Hoppas det går bra och att han faller som en fura för henne!!! :)

2 kommentarer:

Lena sa...

lycka till med Silvia försäljningen. Hoppas bullarna blev en bra lunch i söndags:-)

Unknown sa...

Hoppas att du blivit av med bilen =)