torsdag 14 januari 2010

Hemma igen!

Kryssningen är över och vi är hemma igen. Det har dock varit jättekul! Medelåldern var väl si så där 50-55 kanske, men himla kul ändå. Ingen full rulle och bara party, party, utan ganska lugnt och skönt. Fanns ju dock några exemplar som kanske inte skulle druckit de sista drinkarna de fått i sig, men är det Finlandskryssning så är det. Och sen finns det ju alltid några killar/män som tror att bara för att vi är två tjejer som åker själva så vill vi prata och flörta med alla vi ser. Inte riktigt så. Blir lite irriterad på sånt ibland. De frågar liksom inte om det är ok att de sätter sig vid oss och lägger sig i allt vi pratar om. Bara för att vi är två tjejer så ska det vara ok på något sätt. De skulle ju aldrig kommit och satt sig där ifall vi hade varit en kille och en tjej. Det är inte så att jag absolut inte vill prata med någon annan än Anni, det är inte alls så. Jag bara tycker att det är lite respektlöst. Det är väl inte så svårt att fråga "Är det ok om vi sätter oss här?".

Anni och jag roade oss ändå rätt bra. Var med på lite 1X2-frågesport och musikfrågesport (kanske lite pensionärvarning, men vi tyckte det var kul ändå!), åt trerätters middag, drack lite goda drinkar, spelade på lite spelautomater, köpte lite i taxfreen (t ex tre stycken stora vita toblerone!!!!), lyssnade på musik eller bara satt och pratade lite. Himla skönt och härligt att få komma iväg lite och bara va!

Tyvärr så blev det inget bad eller sol. Paradise beach var stängt för renovering denna vecka... :( Himla dåligt att de inte informerar sånt vid bokningen! Det var ju därför Anni valde den här båten. Ja, ja... vi satt i Loungen där uppe i allafall och drack varsin hälsodrink! :)

Resan var ändå väldigt kul och det är roligt att se lite annat! Skulle gärna åka med min söta flickvän på en sån här resa igen! Tack så jättemycket för presenten, gumman! Puss på dig!

Inga kommentarer: