torsdag 18 juni 2009

Vatten, stan är full av vatten...

Några dagar med fint väder fick jag iallafall. Igår t ex blev det lite kubb och picknick med Mi mi mi i Valla. Det var mysigt! I tisdagseftermiddag var jag och A med Lucy i skogen och gick också. Very nice indeed! Helt underbart väder var det då!

Idag kan man dock verkligen sammanfatta vädret med ett ord... regn. Lite tråkigt för Lucy som ligger här och sover på mattan. Har försökt att vara ute lite med honom mellan regnskurarna iallafall.

Men visst är det konstigt? Det kan vara jättefint väder i början av veckan, precis som det varit nu, men så fort midsommarafton närmar sig börjar molen hopa sig och regndropparna börjar falla från himlen. Konstigt. Visst har vi haft någorlunda bra midsommaraftnar när det gäller vädret, men regn brukar oftast inte saknas. Minst en regnskur under dagen brukar det bli. Säger det igen, konstigt. Kanske skulle flytta midsommar en månad framåt? :)

M och jag har varit och handlat lite idag inför midsommar imorgon. Vi ska vara ute på landet, hos A:s föräldrar. De kommer att vara uppåt i landet någonstans. Några kompisar till mig och förmdligen några kompisar till A kommer att joina oss. Ska bli mycket trevligt! :)

1 kommentar:

Cornelia sa...

Nej nej nej, se nu till att det blir uppehåll till imorgon när vi kommer till trakterna. :-)
Glad midsommar till er båda från oss båda!