måndag 29 juni 2009

Ny jobbvecka har startat...

Ja, då var helgen slut och man är på jobbet igen. Det har dock varit härligt med sol och värme! I lördags fick vi dock inte njuta lika mycket att solen som vi hade hoppats på.

Helgen började dock med att åka ut till en kompis till A på grillfest på fredagkvällen. De köpte hus för ett tag sen, så vi satt allihopa ute på verandan och umgicks. Mycket trevligt!

Lördagen åkte vi ut till A:s föräldrar för att glassa lite i solen vid poolen (som ni ser nedan), men sen ringde min syster och var i lite lätt upplösningstillstånd. Hon var i en kompis sommarstuga och hade tänkt vara borta över natten, men då hade hennes granne sagt att hennes katt Majsan hade klämt sig ut ur köksfönstret och trillat ner. Tre våningar ner på asfalten. Inte så bra. Min syster hade druckit öl till lunchen och kunde därför inte köra in till stan, så jag och A åkte in för att se hur det var med henne. Allting verkade bra först, hon haltade lite lätt bara. Vi ringde dock till Valla djurklinik och frågade lite vad man borde göra eller om man kan se på Majsan ifall det är något invärtes. Allt verkade dock rätt bra, men strax innan vi skulle åka igen började hon halta ännu mera och hade svårt att sätta sig. Samt att hon la sig ner och andades väldigt konstigt och började skaka. Såg inte så bra ut med andra ord, så in med lilla Majsan i bilen och iväg till Valla. Där blev hon undersökt av en veterinär och röntgad.

Tack och lov så var det ingen fara med henne! Hon hade "bara" fått en ordentlig smäll i en bakbenet, men inget brutet eller ur led. Inget invärtes heller. Det var väldigt skönt att höra kan jag säga! Förmodligen var hon rätt chockad och mest omtumlad. Lilla Majsan går dock nu på lite smärtstillande och är ordinerad att vila. :)

Söndagen var vi ute lite mer i solen. Åkte ut till svärföräldrarna igen och bada lite. Vi körde även en badmintonmatch mot svärföräldrarna. 1-1 blev det i matcher. Rätt jämnt med andra ord, men kul var det! Jag och A åkte även iväg till Svartåfors en sväng på eftermiddagen, så att Lucy fick bada lite. Simma efter bollen är det bästa han vet! :)

Kvällen sen var vi hemma och grillade och satt ut på balkongen och åt. Drack ett glas vin och satt och pratade. Väldigt mysigt!

Inga kommentarer: