söndag 1 augusti 2010

Söndag = ledig

Eller inte. Det här är min lediga helg, men jag har tagit ett extra pass idag så idag blir det jobb. Ska man jobba extra någon dag, så är det väl söndagar man ska göra det. Dubbelt betalt! Det är ju inte helt fel.

Vår lägenhet känns så tom nu för tiden. Många möbler är borta och mycket annat är nerpackat. På onsdag ska vi köra första lasset. Jag och Anni är båda lediga, så då tänkte vi passa på att köra ett första lass. Ska bli kul att se lägenheten igen! Vi tittade ju på rätt många när vi var där, så varken Anni eller jag kommer ihåg exakt hur tapeter och så såg ut så det ska bli spännande!

Igår var vi även på IKEA och handlade lite. Alltid lika kul att köpa något nytt till hemmet! Vi var på jakt efter ett nytt soffbord, eftersom Oscar har lyckats förstöra vårat. Han vippade en vas (han har svårt att låta bli dem) så vattnet flöt ut över bordet och så låg det där på i flera timmar, vilket resulterade i lite fuktskador. Inte så kul att ha. Så ett nytt soffbord skulle vi ha samt en till bokhylla, då en är alldeles för lite för oss. Hittade båda två sakerna plus en ny tv-bänk blev det också! Me like!

Nej, nu är det dags att göra iordning sig för jobbet.

Dagar till flytt: 17

Inga kommentarer: