tisdag 22 juni 2010

Ny leksak

Det är vad jag hämtade på posten igår. Närmare bestämt en ny dator! Min gamla bärbara var ju typ 6 år gammal, så det var dags för en ny nu. Tacka skatteåterbäringen för det! :)

Annars har jag jobbat idag. Det var dock rätt lugnt. Lugnet före stormen antar jag. Vad synd att jag är ledig imorgon... Min underbara kom och hämtade mig efter jobbet. När vi kom hem så hade hon en väldans fart uppför trapporna, vilket är lite ovanligt. Det visade sig att hon höll på med mat! Potatisgratäng och egenmarinerade revbensspjäll stod på menyn. Och rabarberpaj till efterrätt. Mycket mumma måste jag säga! Jag som trodde jag skulle göra mig en macka eller nåt när jag kom hem, ack så fel jag hade! Thank you, baby!

Imorgon är jag som sagt ledig. Anni också. Me like! På förmiddagen ska vi till Fyrishov och kolla på Postkodskampen som spelas in där. Det ska visas på tv 4 lite senare i sommar, börjar nästa månad. Om jag förstått det rätt så är det en blandning av Stadskampen och Wipeout. Ska bli kul att se!

Sen kl. 15 ska vi båda till frisören. Anni överraskade mig med det igår, tillsammans med trisslotter och en stor skål med sura kastanjer. Mums! Får se vad det blir av våra hår imorgon! :)

Inga kommentarer: