onsdag 16 november 2011

phu!

Senaste 1½ veckan har min näsa varit mycket i böckerna... eller framför datorn och kollar på en föreläsning. Det är mycket att ta in men samtidigt väldigt intressant och kul! Jag tror Anni börjar bli trött på att höra alla socialpsykologiska studier som jag läser om... :)

Imorgon är det jobb som gäller igen. Jag kommer bara att jobba kvällspass nu på torsdagarna, för Cherie behövde lite mer dagtimmar på sin avdelning, så jag börjar mellan 12.15 till 14.30 och kör sen till 21.15. Det blir ju lite mer pengar, eftersom det är ob på kvällen, men samtidigt blir det tyvärr lite mindre tid att träffa arbetskamraterna eftersom man jobbar själv de sista timmarna. Eftersom jag sitter så mycket själv och pluggar om dagarna är det väldigt skönt att gå till jobbet en gång i veckan och får socialisera sig lite. Jag tror jag skulle bli tokig om jag inte fick gå och jobba lite då och då!

I lördags var det dock några från mitt jobb här hemma hos mig. Vi spelade spel, sjöng singstar och drack lite vin. Har nu upptäckt att Anna är verkligen en liten spel-hitler. Jisses vad hon skulle dra reglerna fram och tillbaka! Men kul hade vi! :)

Nu ska jag göra lite mat tills Anni kommer hem från sitt jobb....

Inga kommentarer: